Opslagbox in Drenthe, Gieten

 Tijdelijke boedelopslag in overdekte stalling

U kunt kiezen uit: box Medium of box Large

 

 

Kies uw Box

Opslagruimte, containerbox in Gieten (Drenthe) te huur:

Heeft u tijdelijke opslagruimte nodig voor uw inboedel tijdens een verhuizing, renovatie of een andere situatie? Onze containerboxen zijn de perfecte oplossing voor uw opslagbehoeften!

Onze containerboxen bieden een veilige, schone en gemakkelijke opslagoplossing voor uw inboedel en andere persoonlijke spullen. Onze boxen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontworpen voor veilige en duurzame opslag. U kunt erop vertrouwen dat uw spullen veilig en droog zijn opgeslagen in onze containerboxen.

Onze locatie (in Gieten, Drenthe) is gemakkelijk bereikbaar. Wij bieden flexibele huuropties, zodat u alleen betaalt voor de opslagruimte die u nodig heeft, en de huurperiode die u nodig heeft. Bovendien bieden wij concurrerende prijzen.

Tip: je verzekering!

Geef bij je verzekering aan dat je jouw goederen op dit adres gaat stallen. Meestal valt dit onder de dekking van je bestaande verzekering, maar het is je eigen verantwoordelijkheid om je verzekering te regelen. Dit is overigens ook bij andere storages in Nederland het geval.